LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!Thomas Regout International

Datum evenement: 29-03-2019

Thomas Regout International BV is wereldwijd toonaangevend op het gebied van (kogel)geleiderails. Thomas Regout richt in 1834de “Nieuwe Nederlandse Spijkerfabriek” op en dit bedrijf is nu een van de oudste bedrijven in de maakindustrie vanNederland.

 

U vindt Tomas Regout producten in BMW’s, Amerikaanse Campers (Slide-Outs) eninallepinautomatenmaarzeleverenookgeleidesystemenvoorkeukenlades, meubels, TV’s engordijnen.

De toepassingen voor hun geleiders is zeer divers. Men levert systemen voor producten met een belasting van enkele grammen tot zelfs 1.000kg.

Ook op internationaal niveau is dit bedrijf zeer actief. Vorig jaar heeft Thomas Regout de Limburgse Export Award gekregen.

WeinigenwetenvanhetbestaanvanThomas Regout maar dit bedrijf is een van de Limburgse parels in de maakindustrie. Wij zijn blij dat wij tot op de werkvloer mogen kijken hoe Thomas Regout deze hoogwaardige producten vervaardigt en de kwaliteit ervanwaarborgt.

 

Het programma:

13.15 - 13.30 - Aanmelden bij de receptie.

13.30 - 13.45 - Ontvangst in de kantine met koffie en vlaai.

13.45 - 14.15 - Algemene informatie over Thomas Regout

14.15 - 15.30 - Rondleiding door de fabriek

15.30 - 16.00 - Koffie en evaluatie

16.00                       -Afsluiting

U kunt niet reageren op dit event.