Informatie & ContactgegevensMeer over de voordelen van het VIZL lidmaatschap, 

en een nadere kennismaking met het huidige bestuur.

en waarom zou ik lid willen worden van het VIZL. Nou dat ligt nogal voor de hand. Het VIZL biedt je mogelijkheden om je carrière kansen te vergroten en uit te bouwen, je netwerk uitbreiden en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de techniek? Dan sluit je je aan bij het VIZL.

bovendien vind je alles om jezelf professioneel te ontwikkelen en mee te discusseren over maatschappelijk relevante thema’s in onze regio's. Zo kun je gebruik maken van alle activiteiten per jaar en van de ledencoaches, je aansluiten meerder werkgroepen en waardevolle contacten  leggen in de onze directe buurlanden. Direct lid worden dus.

Een nadere kennismaking met het VIZL bestuur

Herbert Michon Voorzitter VIZL

Als civieltechnisch ingenieur heb ik gewerkt voor adviesbureaus en nu werk ik bij de overheid. Al gauw was ik lid van een ingenieursvereniging.

Mensen samenbrengen en het leven verrijken is daarbij mijn drijfveer.

Mail:

voorzitter@vizl.nl


Jo Bergers Bestuurslid VIZL

Als lid van VIZL vind ik het geweldig om
namens en voor de vereniging naar buiten te treden om excursies en bijeenkomsten te organiseren. Mensen boeien en binden is daarbij mijn streven.

Mail:

bestuur.jb@vizl.nl

Wim Carsouw  Penningmeester VIZL

Mail:

penningmeester@vizl.nlHuub Dinjens Bestuurslid VIZL

Mail:

bestuur.hd@vizl.nl

William Buil Secretaris VIZL

Met de Opleidingen Bouwkunde, Bedrijfskunde en Changemanagement

ben ik werkzaam geweest binnen de Gezondheidszorg en aan de Universiteit Maastricht. Via meerdere stichtingen actief betrokken bij o.a. technische onderwijs projecten en industrieel erfgoed.

Mail:

secretaris@vizl.nl

Contact informatie:

William Buil

Adres:

146 Pergamijndonk
6218 GX Maastricht NL

Mail:

secretaris@vizl.nl


Kies je lid maatschap!

Het VIZL kent meerdere vormen van leden

en heeft voor elk soort lid een aangepast lidmaatschap. zo is er bijvoorbeeld het Basis lidmaatschap ideaal voor schoolverlaters en jonge technic PhD studenten en onderzoekers in opleiding (AIO/OIO)i

Regulier lidmaatschap Lidmaatschap personen van 30 jaar of jonger (peildatum 1 januari van het contributiejaar) PhD studenten en onderzoekers in opleiding (AIO/OIO)

Student lidmaatschap (voltijd studie) Chartership lidmaatschap

Senior lidmaatschap (vanaf het jaar waarin men 68 wordt)